Ανακοινώσεις

Η εικονική επιχείρηση του σχολείου στις 10 καλύτερες πανελλαδικώς

1ο βραβείο για την εικονική επιχείρηση του ΕΠΑΛ Ασπροπύργου "Ποντοπορεία"
Η "Ποντοπόρεια" προκρίθηκε στην τελική 10δα και θα λάβει μέρος στον Τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 6 Μαϊου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής. Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΕΝ:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί της Εικονικής Επιχείρησης,

Τόσο η ομάδα του ΣΕΝ όσο και οι αξιολογητές των επιχειρηματικών πλάνων θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες που συμμετείχαν τόσο δημιουργικά στο πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και κατέθεσαν τα επιχειρηματικά τους πλάνα. Ο πήχης για την αξιολόγηση, όπως επεσήμαναν οι κριτές, ήταν φέτος πολύ υψηλός, καθώς η πλειονότητα των επιχειρηματικών πλάνων επέδειξε ιδιαίτερα θετικά και καινοτόμα στοιχεία. 

Παρακάτω, όπως είχαμε ανακοινώσει, σας στέλνουμε τη λίστα των 10 σχολείων που προκρίθηκαν στην τελική δεκάδα και θα λάβουν μέρος στον Τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Επισημαίνουμε ότι τα δέκα σχολεία αναγράφονται παρακάτω με αλφαβητική σειρά βάσει επωνυμίας της επιχείρησης (ξεκινώντας από τις επωνυμίες στα Ελληνικά).

Σε επόμενο στάδιο, εντός της επόμενης εβδομάδας, θα επικοινωνήσουμε εκ νέου με τους εκπαιδευτικούς των 10 ομάδων για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του Τελικού Διαγωνισμού.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΧΟΛΕΙΟ

Εράν Music

3ο ΓΕΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΕΥΓΕ

ΓΕΛ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΠΟΝΤΟΠΟΡΕΙΑ

ΕΠΑΛ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΑΝΤ

ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Count-IT

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

Duke’s Firewatch

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ

EUPHORIA

1ο ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Homo Ergo

PIERCE- EΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Parking Lot

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

SAVEAT

ΛΥΚΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ

 

                                           

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και καλή επιτυχία στις 10 ομάδες!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του ΣΕΝ